📺 Geriausia 4 TV derintuvo programinė įranga, skirta „Windows 10“ kompiuteriams

  • Kalbant apie televizorių, daugumai žmonių patinka žiūrėti televizorių ant sofos svetainėje, tačiau kai kurie žmonės nori žiūrėti jį savo kompiuteryje, ypač jei naudojate didelį ekraną.
  • Mūsų sąrašas gali padėti jums pasirinkti geriausią „Windows 10“ asmeninio kompiuterio TV derintuvo programinės įrangos sprendimą, kad galėtumėte mėgautis neribotu TV turiniu tiesiai savo kompiuteryje.
  • Sužinokite daugiau televizijos faktų, vadovų ir produktų mūsų tam skirtame skyriuje!
  • Mūsų vaizdo įrašų kategorija gali padėti sužinoti naujausius vaizdo įrašų pramonės pokyčius.
TV imtuvas

Kalbant apie televizorių, daugumai žmonių patinka žiūrėti televizorių ant sofos svetainėje, tačiau kai kurie žmonės nori žiūrėti jį savo kompiuteryje, ypač jei naudojate didelį ekraną.

Anksčiau „Windows Media Center“ buvo atsakingas už televizijos derinimą, tačiau kadangi „Windows Media Center“ nėra įtrauktas į „Windows 10“, pamatysime kitą „Windows 10“ skirtą televizoriaus derintuvo programinę įrangą.

Net „Microsoft“ paskelbė, kad norint žiūrėti tiesioginę televiziją sistemoje „Windows 10“, jums reikės trečiosios šalies sprendimo, ir šiandien mes suteikiame jums kelias programas, kad galėtumėte tiesiogiai žiūrėti televiziją „Windows 10“ naudodami TV imtuvą.

Taigi, patikrinkite mūsų geriausios „Windows 10“ operacinės sistemos televizoriaus derintuvo programinės įrangos sąrašą.


Kodi

„Kodi Windows 10“

„Kodi“ yra viena geriausių „Windows Media Center“ alternatyvų ir iš pradžių buvo sukurta „Xbox“, tačiau dabar ji veikia įvairiose platformose, pradedant „Windows“, „Linux“, baigiant „Android“ ir „iOS“.

Jis gali atkurti failus iš kompiuterio, iš internetinių srautinio perdavimo paslaugų, o naudodamiesi trečiųjų šalių įskiepiais su juo galite žiūrėti net tiesioginę televiziją. Šią programinę įrangą galima nemokamai atsisiųsti, be jokių apribojimų.


„Windows“ neatpažįsta jūsų televizoriaus? Greitai išspręskite atlikdami paprastus šio vadovo veiksmus.


Žiniasklaidos portalas

Žiniasklaidos portalas „Windows 10“

„Media Portal“ įkvėpė „Kodi“, tačiau, skirtingai nei „Kodi“, jis yra šiek tiek paprastesnis. Be to, jis atkuria įvairius failus iš jūsų kompiuterio, taip pat gali groti tiesioginę televiziją, jei turite televizoriaus imtuvą, nereikalaujant papildomų papildinių. Žiniasklaidos portalas taip pat yra nemokamas.


Embis

„Emby Windows 10“

„Emby“ yra dar vienas medijos leistuvas, be to, ji yra nemokama ir atviro kodo programinė įranga, todėl ją galima įsigyti „Linux“ ir „Windows“, „Samsung Smart TV“, „Amazon Fire TV“, „Android TV“, „Chromecast“ ir „Xbox 360“.

Kaip ir kita programinė įranga, esanti sąraše, „Emby“ gali dirbti su jūsų televizoriaus imtuvu sistemoje „Windows 10“.


Norite sužinoti, kaip galite naudoti „Windows 10“ kompiuterį kaip TV imtuvą? Pažvelkite į šį vadovą ir sužinokite daugiau.


KitasPVR

„NextPVR Windows 10“

„NextPVR“ leidžia jums žiūrėti tiesioginę televiziją savo kompiuteryje, o „Windows“ vartotojams ji prieinama nemokamai. Tai gali neatrodyti vizualiai patraukli kaip kita TV imtuvo programinė įranga, tačiau ji atliks darbą.


Tai būtų viskas, kas yra mūsų geriausių „Windows 10“ TV imtuvų programų sąraše, taigi, jei ketinate prijungti „Windows 10“ kompiuterį, viena iš šių programų yra jums tinkamiausia.

Visa šiame sąraše esanti televizoriaus derintuvo programinė įranga turėtų būti suderinama su „Windows 10“, o geriausia, kad ją galima gauti nemokamai.

Jei turite kitų klausimų, palikite juos žemiau esančiame komentarų skyriuje.


DUK: Sužinokite daugiau apie TV imtuvo programinę įrangą

  • Kokia yra geriausia TV imtuvo programinė įranga?

Visi šiame straipsnyje išvardyti įrankiai duoda puikių rezultatų, jei ieškote efektyvių TV derintuvo komunalinių paslaugų. Tačiau atrodo, kad „Kodi“ yra geriausia ir universaliausia programa šiam tikslui.

  • Kaip galiu žiūrėti tiesioginę televiziją savo kompiuteryje be TV derintuvo?

Trumpas atsakymas: negalima. Yra keletas programų, kurios jums siūlo „tiesioginę“ televiziją, tačiau didžioji dalis šio turinio iš tikrųjų yra įrašoma ir transliuojama jums realiuoju laiku, be to, tai gali žymiai prarasti kokybę. Saugiausias statymas yra išorinio TV imtuvo naudojimas.

  • Ar IPTV yra teisėta?

Tai priklauso nuo jūsų svarstomo IPTV šaltinio. Yra keletas visiškai legalių IPTV teikėjų, tačiau dauguma jų yra požeminės paslaugos, teikiančios neteisėtas paslaugas. Kaip taisyklė, jei matote nemokamą IPTV turinį, tikriausiai turėtumėte nuo jo nutolti.


Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2015 m. Rugsėjo mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Balandžio mėn.